Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی اعلام بحث ادغام دانشگاه پیام نور بردسکن که بیش از یک دهه تلاش مردم و مدیران شهرستان بردسکن را دارد، موجب انتقاد مردم و دانشجویان شهرستان از این حرکت شد.

سعید نوری

به گزارش قدس آنلاین، در پی اعلام بحث ادغام دانشگاه پیام نور بردسکن که بیش از یک دهه تلاش  مردم و مدیران شهرستان بردسکن را دارد، موجب انتقاد مردم و دانشجویان شهرستان از این حرکت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساخت ساختمان شکیل دانشگاه پیام نور  بردسکن در مسیر جاده بردسکن به خلیل آباد  توسط خیرین و از محل اعتبارات دانشگاه و قرار گرفتن در شاهرایی که برای ایاب و ذهاب دانشجویان کمترین مشکل را دارد، مردم و دانشجویان این انتظار را داشتند، که مدیریت دانشگاه پیام نور کشور و استان، با اختصاص رشته های تخصصی موجب رشد روز افزون این دانشگاه را فراهم می کردند نه اینکه پس دو دهه خدمت و فارغ التحصیل شدن صدها دانشجو از این دانشگاه، اکنون بحث ادغام این دانشگاه را مطرح کنند.

چه خوب بود مدیران مربوطه، ادغام دانشگاه شهرستان مجاور را در دانشگاه پیام نور بردسکن مطرح می کردند وآنگاه  با توجه به موقعیت عالی این شهرستان که از ۸ استان کشور و بیش از ۵۰ شهرستان برای عزیمت به استانهای مختلف از این شهرستان گذر می کنند، اینگونه تصمیم نمی گرفتند.

به هرصورت مردم و دانشجویان بردسکنی، ضمن تقدیر  از زحمات مدیران این دانشگاه در بردسکن، از مدیریت دانشگاه پیام نور کشور و استان خواستار انتصاب مدیری بومی بر مسند دانشگاه هستند که بهتر امور دانشگاه پیگیری گردد.

در همین راستا درپی این خواسته مردم و مدیران بردسکن، حجت الاسلام جواد نیک بین، نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی، با پیگیری از مدیران استانی و کشوری دانشگاه پیام نور، مانع ادغام این دانشگاه در دانشگاه شهرستان مجاور شد.

نماینده شهرستان اعلام داشته است، درحال حاضر دانشگاه با استقلال لازم  و با قوت به کار خود ادامه می دهد.

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه پیام نور دانشگاه پیام نور بردسکن مردم و دانشجویان ادغام دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۱۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت بالا موجب انتخاب اصلح می‌شود/ آئین نامه داخلی مجلس اصلاح می‌شود

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مرحله دوم انتخابات مجلس بر ضرورت افزایش مشارکت مردم به منظور انتخابی دقیق‌تر تاکید کرد و گفت: غیبت نمایندگان فعلی در برخی جلسات مجلس بداخلاقی سیاسی است و برای جلوگیری از ادامه چنین مواردی باید آئین‌نامه داخلی مجلس اصلاح شود.

اسماعیل کوثری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: برای این مرحله از انتخابات مجلس در شهرستان‌ها تا حدودی کار تبلیغاتی بیشتری نسبت به تهران انجام شده است.

وی با اشاره به کثرت تبلیغات نامزدها در فضای مجازی نسبت به فضای حقیقی افزود: به نظر می‌رسد تبلیغات علنی بیشتر مورد نظر مردم است؛ با این حال مشارکت مردم در انتخابات ممکن است مانند مرحله اول نباشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مسلماً مرحله دوم انتخابات گرمای مرحله اول را ندارد با این حال مردم هر چه بیشتر حساسیت نشان دهند و حضور بیشتری در عرصه انتخابات پیدا کنند، دقت در انتخاب فرد اصلح بیشتر می‌شود و حضور بیشتر انتخاب را رقابتی‌تر و دقیق‌تر خواهد کرد که امیدواریم روز جمعه شاهد حضور پرشور رأی دهندگان در پای صندوق‌ها باشیم.

وی در خصوص تفاوت این مرحله با مرحله قبل انتخابات تاکید کرد: طبق قانون و مصوبه مجلس و شورای نگهبان و وزارت کشور در مرحله اول هر نماینده‌ای که بتواند ۲۰ درصد به اضافه یک رأی بیشتر بیاورد به مجلس راه پیدا خواهد کرد اما در مرحله دوم رقابت آسان‌تر است چرا که هر کس به ترتیب بالاترین رأی را بیاورد انتخاب خواهد شد.

کوثری در خصوص غیبت برخی از نمایندگان فعلی در جلسات مجلس ابراز کرد: اینکه نماینده‌ای به دلیل رأی نیاوردن در جلسات مجلس حاضر نشود، بداخلاقی سیاسی است چون ما تا آخرین لحظه باید به تعهد خود در قبال مردمی که به ما اطمینان کرده و رأی داده‌اند، عمل کنیم و در صحنه حضور داشته باشیم و از طرفی باید بدانیم که حقوق دریافتی ما در قبال کاری است که باید برای خدمت به مردم انجام دهیم.

وی رأی مردم را امانتی دانست که نمایندگان باید در حفظ و امانت داری آن بکوشند و شکرانه آن را با عمل و خدمت خود به جا بیاورند و در ادامه خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از بروز دوباره چنین بداخلاقی‌هایی در مجلس آینده باید آئین نامه داخلی مجلس را اصلاح کنیم تا هر کس بداند تا آخرین لحظه در مجلس باید وظیفه خود را انجام دهد و حضوری فعال داشته باشد.

کد خبر 751294

دیگر خبرها

  • مشارکت بالا موجب انتخاب اصلح می‌شود/ آئین نامه داخلی مجلس اصلاح می‌شود
  • ۴ سال سرنوشت کشور را به دست افراد اصلح بسپاریم
  • ۵۰ شعبه آماده ‌اخذ آرای مردم رامشیر در دور دوم انتخابات
  • برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس آمادگی کامل داریم
  • مسائل صنفی دانشجوان دامغان و شاهرود مورد بررسی قرار گرفت
  • مردم حضور حداکثری در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشند
  • فردا، پایان تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • حدادی: خیزش دانشجویان در حمایت از مردم فلسطین پیام سنگینی برای نظام سلطه دارد
  • مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است